Kamis, 11 Februari 2016

Hinnat ja tekniset tiedot Lenovo Lenovo eloisa Vibe S1

Hinnat ja tekniset tiedot Lenovo Lenovo eloisa Vibe S1 – viimeksi tällä kertaa on varmasti taipuvainen halua tehnyt. Yupz kuten lansir pari online-sivustoja ja käyttöön IFA Berlin 2015, Lenovo S1 Vibe ja kova. Ennen kuin ostat älypuhelimella, varmasti te haluta soittaa puhelimella avulla kykenevyys-lta kova, ei hidas, varsinkin kun käytetään pelata pelejä sekä eri android sovellukset mengnstal.

Lenovo S1 Vibe antanut koneistusta taitoja, MediaTek MT6752 nopeasti Octa-core 2.4 GHz Cortex-A53 oli enemmän kuin tarpeeksi tehdä matkapuhelimen käynnissä sujuvasti ja nopeasti. Paitsi, suuri muisti kapasiteetti RAM 3 GB mengindarkan matkapuhelimella "viive" eli "hitaat". Tämä puhelin toimii Android-käyttöjärjestelmän uusimman version IE 5.0 lollipop.

Grafiikka on sisustettu kandidaatin Lenovo Vibe, Mali GPU-T760 Näytä MP2 tasaisempi ja selkeät kuvat ja saati videon korkea resoluutio. Lisäksi yhdessä näytön kokoinen 5 tuumaa jo korkea resoluutio on jopa Full HD 1920 x 1080 pikselin ja tiheäksi 441 ppi. Extra Kiitos ketaaman näytön saa hereillä IPS-LCD kapasitiivinen kosketusnäyttö.

hinta HP Lenovo viimeistään kandidaatin Vibe

Lenovo Vibe S1
Lenovo S1 Vibe excellence sijaitsee historiallisessa sydämessä kamera, kännykkä, että tämä keskiluokan menyasar hinta HP Lenovo S1 Vibe pääsee 299 dollaria, jos kamera takaisin 13 megapikselin automaattitarkennuksella, kuvanvakain ja digitaalinen valotuksen korjausta, jonka avulla PAL mengambail kuva sillä seurauksella, että paljon teräviä ja selkeitä. Paitsi että tämä kamera Puhelin selfie enemmän kuin keskimäärin matkapuhelin kilpailijoiden eli + 8 MP 2 MP paljon parempia tuloksia.

Harga dan Spesifikasi Lenovo Vibe S1

Extra sisäinen muisti tallentaa jopa 32 gigatavua, jopa kaveri jopa voidaan laajentaa jopa 128 gt. Internet on varsin mukava dijaringan 3 g 4 g LTE. Li-Po-kiinteä akku 2500 mAh tarjoaa kestävyyttä pitkään tarpeeksi, jotta käyttäjät on mukavampaa.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar