Kamis, 11 Februari 2016

sitten keskustella lenovo X Viber S960

Maailman suurin valmistaja matkapuhelinten eli lenovo jatkaa innovoida, luodaan parempi tuotantohankkeiden android Puhelin-lomakkeessa pohja on erittäin halpa, mutta hyvin täysin spec ollenkaan. Tämä Hapnhone on nyt niin Indonesian kansan etuja. Tämä koskee kuluttajalle maku Indonesia on monipuolinen tausta taloudellista tasoa, mutta on vyötäröstä alaspäin. Mitä parhaat tuotteet peräisin Kiinan prabrikan suurin mobile tämä sitten keskustella lenovo X Viber S960, joka onkin yksi varustellun tuote useimmat nuoret ja tuore.

Tukivat jäseneltä GSM verkko myös kokonaisuudessaan 3 g HSDPA, jonka avulla suurempi kiihtyvyys Internet-yhteyksien kanssa myös tukee GPRS- ja EDGE useista eri alueista, eivät koske avulla 3 g verkko.
Tue näyttökoko 5 ", niin tulee laajempi ja hyvin vapaasti kerran Siirry taustalle ja myös katsoa videon vielä pelata pelejä erittäin kätevä.
Maisema näytön 5 ", joka on myös täynnä erittäin korkea resoluutio 1920 x 1080 pikseliä eli näön jälkeen noin 441 ppi.
Näyttö on käytössä uusinta tekniikkaa eli IP, jotka voivat memberokan kuvat ovat terävämpi ja selkeä näyttää hyvin todellisia.
Näyttö on myös kaupungissa täyttä Crystal Corning Gorilla lasi 3 suojaa ruudun naarmuilta, jotka eivät halua.
On muisti asema avulla täyttä 16 Gigatavua niin se tekee käyttäjät voivat asentaa lukemattomia sovelluksia sisäinen muisti.
Hän oli täydellinen modeemi eli Android-käyttöjärjestelmän versio 4.2 Jelly bean keittiö osio täydellinen järjestelmä nopeus 1.5 GHz kaapeli quar.
Ovat hyvin suuri muisti Ram IE 2 GB avulla multitasking toimintaa hyvin nopeasti ja kätevästi.
Kokonaisuudessaan erittäin mukava integrointi IE 13 Megapikselin tärkeimmät kamera samalla maksimiresoluutio eli 4128 x 3096 pikseliä, myös varustettu auto keskittyä valon lihaa ja tukea muita ominaisuuksia, kuten Geo-koodaus, kosketa keskittyä ja myös detaction faca.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar