Kamis, 11 Februari 2016

Onbekend voor Lenovo blijkt te worden in het geheim voorbereiden Lenovo citroen 3

Onbekend voor Lenovo blijkt te worden in het geheim voorbereiden Lenovo citroen 3, zelfs als de telefoon bevindt zich momenteel in de komende maand januari 2016. Zie de specificaties van deze telefoon is dat een strakke concurrent van Xiaomi Redmi nieuwe 3 enige tijd geleden werd uitgebracht. De specificaties zijn niet zeer verschillende en meest waarschijnlijke harganyapun is concurrerend.

Zoals we allemaal weten, enkele van de toonaangevende sites van deze mobiele telefoon voor de prijsklasse is 110 euro en als dirupiahkan Tik op figuur van Rp. 1,6 miljoen. Wij zijn van mening dat de kwaliteit van de mobiele telefoon, deze telefoon Rp is. 2 miljoen en als op een dag ging naar de prijs een beetje hoog. Zeer nieuwsgierig over deze telefoon, controleer haar overzicht hieronder.
Lenovo's laatste 3 citroen-
Lenovo citroen 3
Schakel de schermgrootte 5 inches

Harga HP Lenovo Lemon 3

Het scherm is waar de corebusiness van de mobiele telefoon is dat mooi uitzicht en ook wanneer het wordt gebruikt. Als de telefoon schermgrootte 5 inches al geïnstalleerd, maar ook in termen van resolutie en dichtheid waren diangka 1080 x 1920 pixels, of kortweg Full HD dichtheid 441 ppi. Deze gegevens wijzen erop dat de Lenovo citroen 3 beter dan Xiaomi Redmi 3, die nog steeds in de bijbehorende HD resolutiescherm Bezel. IPS-LCD meer scherpte op een van de afbeeldingen die worden weergegeven op de. Helaas, het is nog niet bekend of wel of niet een bepaald scherm coating, krabben of niet.

Een Duet met de standaard camera 14 MP 5 MP

Ontkennen dat de camera is nog steeds in het gebied, de belangrijkste redenen waarom consumenten een Smartphone kiezen. Camera telefoons, hoe groter de grootte van de lens is een belangrijke overweging voordat u besluit te kopen van een telefoon. Lenovo citroen 3 echt ingebed in de standaard camera 13 Megapixels de grootte op de rug van de hand nog steeds algemeen voor mobiele telefoon middenklasse, 2 GB RAM gebruikt wordt. Om zeker te zijn, de kwaliteit van de beelden is al vrij goed en kunnen concurreren met de andere camera telefoons zijn dezelfde grootte. Hoewel de bediening van de camera van 5 mega pixel gambarpun selfie genoeg, het resultaat heel goed en scherp is.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar